Lütfen bekleyin..



ASKF’den Gürbüz’e teşekkür plaketi 

11 Haziran 2023, 19:14 - Okunma: 336

Batman Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz’ü makamında ziyaret eden ASKF Başkanı Mahmut Akyol ve Yönetim Kurulu üyeleri, ‘Amatör Evi’nin yapılması’ için girişimde bulundular.   14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’ndan söz aldıklarını belirten ASKF Başkanı Mahmut Akyol, teknik detaylar ve yer temini konusunda Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz’ü ziyaret ettiklerini söyledi.   

AMATÖR EVİ KAZANDIRILACAK ASKF Başkanı Mahmut Akyol; “Teknik detaylar ve yer temini için Spor işlerimizden sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Metin Gürbüz’ü makamında ziyaret ettik. Kendisi de sporun gelişmesi ve kalkınması için her türlü konuda yardımcı olacağını ifade etti. Bizlerde spor camiasına kalıcı bir eser bırakmak ve Amatör evimizin hizmete girmesi için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu. ASKF Başkanı Akyol, ziyaretin ardından spora verdiği hizmetlerden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz’e teşekkür plaketi verdi.   
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=