Lütfen bekleyin..



Yeni İl Başkanı Kim Olsun Teşkilat üyelerine sorulacak!

27 Eylül 2017, 18:40 - Okunma: 1477

Başkan Diyaettin Uçar’ın İstifasının istenmesinden sonra AK Parti Batman İl Teşkilatı yarın saat 14’te temayül yoklaması yapacak. Yeni Başkan arayışlarının devam ettiği Akparti’de kente gelen İl Koordinatörü Abdullah Cantimur nezaretinde yarın saat 14’te Parti binasında temayül yoklaması yapılacak. Batman’da ilk kez yapılacak olan Parti Başkanlığı temayül yoklamasında il, merkez ilçe ve ilçe teşkilat üyeleri oy kullanacak. Başkanlık için kaç adayın olduğu yarın ki temayül yoklamasında ortaya çıkacak.

BAZI BAŞKAN ADAYLARININ TEMAYÜLDEN HABERLERİ YOK!


 Temayül yoklamasından bir çok partilinin haberinin olmaması şaşkınlık yaratırken, Bazı il başkan adaylarının bile Temayül yoklamasından haberlerinin olmadığı belirtildi.  
Temayül yoklamasında Teşkilat mensuplarının yanı sıra  il gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, mevcut belediye başkanları, mevcut ilçe başkanları oy kullanacak. Temayül için kente gelen İlk Koordinatörü Abdullah Cantİmur nezaretinde yapılacak olan Temayül yoklaması öncesinde kulislerde hareketlenme oldu. Akparti genel merkezinin gönderdiği heyetinde kentte stklarla buluştuğu ve İl Başkanlığı için fikir alışverişinde bulunulduğu öne sürüldü. Öte yandan görüştüğümüz bazı İl Başkan adaylarının Temayül yoklamasından haberlerinin olmadığı belirtildi. Temayül yoklamasında parti il başkanlığına müracaat formu doldurarak Başkanlık için talipli olduğunu belirten kişiler girecek. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=