Lütfen bekleyin..



Doğaya Güç Kat Ağı güçleniyor

06 Haziran 2023, 15:06 - Okunma: 453

Batman Çevre Gönülleri Derneği'nin de aralarında olduğu 78 ekoloji örgütünün içinde bulunduğu Doğaya Güç Kat Ağı genel kurulunu Ankara'da gerçekleştirdi.Ankara’da 3-4 Haziran’da üçüncü genel kurulunu gerçekleştiren, aralarında Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin de bulunduğu 78 çevre örgütünün üst çatısı olan Doğaya Güç Kat Ağı,

 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde toplumun tüm kesimlerini çevreyi korumaya ve doğaya sorumlu davranmaya davet etti. Genel kurulda Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’ni gazeteci Metin Yoksu temsil etti. Genel kurulda şehirde yaşanan çevre sorunlarını dile getiren Yoksu, özellikle kurduğu bire bir temaslar ile birçok derneğe kentte yaşanan ekolojik kırımları anlattı. Özellikle de kentimizin hava kirliliği başta olmak üzere Batman Çayı ve Dicle Nehri'nde yaşanan kirliliği anlatan Yoksu, önümüzdeki dönemde bu sorunlara ilişkin yeni çalışmalar yapılabileceği hakkında da bilgiler verdi. Öte yandan Batman Çevre Gönülleri Derneği önerisi üzerine genel kurulun sonunda ulusal basına ve yerel basına basın açıklaması yapılmasını da sağlayan Yoksu, çektiği görüntüleri ulusal basına servis ederek genel kurulun 5 Haziran Dünya Çevre Günü Mesajı'nı da ulaştırılmasını sağladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=