Lütfen bekleyin..



Batman’da İnşaat sektörü canlanıyor

05 Haziran 2023, 18:19 - Okunma: 656

İlimiz Korik Mahallesi 5070 sokak üzerinde bulunan BELSU İnşaat malzemeleri devasa deposu ve ürün çeşitliliğiyle inşaat sektörüne hizmet veriyor. İş adamları Mevlüd Onal ve Yasin Onal’ın sahibi olduğu BELSU İnşaatta Rino-Seramik Güral seramik lavabo klozet ürünleri, AGT-Peli Parke, Pronto Musluk Batarya, Pronto Lavabo Yurtkim-Kalekim Granit polikol ışımalıyım sistemleri Akdağ Mineral

 Taş yünü, sistemleri Çelik Kapı, Mobilya Mutfak, Vestiyer yüklük ve Banyo dolaplarıyla kaliteli ürünleri inşaat sektörünün hizmetine sunuyor.  

İNŞAAT MALZEMELERİNDE KALİTELİ ÜRÜNÜN MERKEZİ 

20 yıldır bu sektörde yer aldıklarını belirten Mevlüd Onal ile Yasin Onal sektöre kaliteli ve ürün çeşitliliği sunduklarını belirterek Batman’ın İnşaat sektörünün öncüsü olduğunu belirttiler. Batman’da 20 yıl önce inşaat sektörüne başlayan BELSU İnşaat malzemesi her geçen yıl ürün yelpazesi ve iş potansiyelini geliştirerek ‘Temelden Çatıya Tüm İnşaat Malzemeleri’ sloganıyla tüm inşaat ve yapı malzemelerinin tedariğini sağlayan bir firma haline geldi. Bir aile şirketi olan BELSU İnşaat kaliteli ürünleri de bünyesine katmasıyla sektörde iş yapan ve tanınan bir firma oldu. 

İnşaat malzemelerinin tedarikçisi olduklarını bildiren Şirket Yöneticisi Onal “Batman’da Uzun yıllar inşaat malzemelerini satıyoruz. Bünyemize kattığımız yeni ürünlerin çıkmasıyla müşterilerimizden gelen taleplere cevap verebilmek için ürün çeşitliliğimizi ve kaliteyi artırdık. Müşterilerimizin gösterdiği yakın ilgiden son derece memnunuz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=