Lütfen bekleyin..



Yazarlar öğrencilerle buluştu

04 Haziran 2023, 15:06 - Okunma: 178

Batman Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “Okur Yazar Buluşmaları” projesi kapsamında Yazarlar Abdullah Şenaslan, Özcan Ünlü ve Şakir Kurtulmuş öğrencilerle bir araya geldiler.Proje kapsamında Araştırmacı Yazar Abdullah Şenaslan, Mevlana Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu

 Lisesi öğrencileriyle buluştu. İlk olarak Mevlana Anadolu Lisesi’ne gelen Şenaslan, okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğleden sonra ise Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. Şenaslan, öğrencilere yazarlık ve kitaplarında ele aldığı araştırma konularıyla ilgili konuştu. Şair ve Yazar Özcan Ünlü ise “Okur Yazar Buluşmaları” projesi kapsamında ilimize geldi. İlk olarak Gültepe Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Ünlü, öğleden sonra da Ahmedi Hani AİHL öğrencileriyle bir araya geldi. Şair ve Yazar Şakir Kurtulmuş da “Okur Yazar Buluşmaları” projesi kapsamında ilimize geldi. Sabah Kültür Ortaokulu ve öğleden sonra Selahaddin Eyyubi Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=