Lütfen bekleyin..



Beşir Derneğine Beştepe’den Ödül

25 Mayıs 2023, 16:35 - Okunma: 508

Beşir Derneği, Semerkand vakfı Şube Başkanı Mehmet Hadi Taşan ve Batman ekibi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde depremin başından beri arama kurtarma faaliyetlerine katılarak yüzlerce insanımızın hayata tutunmasına vesile olurken, afetzede kardeşlerimize yardım eli uzattı.Beşir Derneği Batman temsilcisi Dr. Tarık Değer yaptığı

açıklamada, “Devletimizin ilgili birimleriyle koordineli bir şekilde Afet bölgesindeki 230 farklı lokasyonda bulunan mobil aşevlerimiz ve ikram araçlarımız ile depremin ilk gününden bu yana afetzede vatandaşlarımıza 9.5 Milyon+kişilik beslenme desteği sağladık. 100 binden fazla gıda kumanyası dağıtımında bulunduk, 200 binden fazla afetzede vatandaşımıza giyim desteğinde bulunduk. Vatandaşlarımıza bugüne kadar 12 Milyondan fazla temizlik vb. temel ihtiyaç malzemesi ulaştırdık. Bu doğrultuda yapılan faaliyetlerden dolayı Derneğimize Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Fedakârlık Madalyası tevcih edilmiştir.Afetzede vatandaşlarımıza yönelik kumanya dağıtımlarımız yıl boyunca devam edecektir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=