Lütfen bekleyin..



Seven ve Onur ailesinin görkemli düğünü

25 Mayıs 2023, 16:30 - Okunma: 551

Batman’ın önde gelen ailelerinden Resul Onur’un oğlu İnşaat mühendisi Berzan Onur, hayatını Batman’ın sevilen ailelerinden TURDEF Teşkilat Başkanı Doğu Güneydoğu Bölge Başkanı İrfan Seven’in kızı Eda Seven’le birleştirdi.Genç çift için Güngör Palasta düğün töreni düzenlenirken, davetlileri gelinin babası İrfan Seven ile Damadın ailesi karşıladı.

Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Yoğun ilgi gören düğüne İl sağlık Müdürü Dr. Semih Canpolat, İş insanı Raman Özdemir, Murat Özdemir, Avukat İlyas Solak, Emniyet dernekler masası müdürlüğü, Karabulut ailesinden Ferhan Karabulut, İş adamı Reşat Dursun, Hamidi ailesinden Sabahattin Hamidi, Kozluk il encümeni Savaş Çıtanak, Hayrettin Kara, STK temsilcileri, muhtarlar ve çevre köylerden çok sayıda davetli katılırken, düğünde Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman’da kutlama çelengi göndererek aileleri kutladı.  

YOĞUN İLGİ GÖREN DÜĞÜN

Sanatçıların  ve meşhur kemençe sanatçılarının katıldığı düğünde davetliler unutulmayacak bir gün yaşadı. Görkemli gecede Gelinin Babası İrfan Seven ve Onur ailesi davetlileri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdiler. Masaları tek tek gezen TURDEF Teşkilat Başkanı Doğu Güneydoğu Bölge Başkanı hemşerimiz İrfan Seven bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, hemşerilerine ve köylülerine teşekkür etti. 
Batman Demokrat Haber olarak Seven ve Onur ailelerini tebrik eder genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=