Lütfen bekleyin..



Burak Gross 2 Yaşında

25 Mayıs 2023, 18:56 - Okunma: 692

Burak Gross Alışveriş Merkezi 2. Yıldönümünü büyük indirimlerle beraber pasta keserek kutladı. Yıldönümü etkinliğine Burak Gross Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Öztürk, Genel Koordinatör Fatih Öztürk ve idareci Yakup Ayyıldız katılım sağladı. Burak Gross AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, "Burak Gross AVM olarak ilkini coşkuyla kutladığımız açılış yıldönümümüzü

“KALİTE, BOL ÇEŞİT VE UYGUN FİYAT”

 ülkemizde yaşanan üzücü ve bir o kadar yıkıcı depremlerden dolayı ertelemeyi bir görev bildik. Açılışta 182 kişiyle başladığımız personel istihdamımızı, zaman geçtikçe arttırarak meyve ve sebze şirketimizle birlikte 267 kişiye çıkarttık. Çünkü kaliteli bir hizmet sektörü ancak çoğulcu bir personel istihdamıyla hayat bulur. Amacımız bol çeşit,  uygun fiyat ve kaliteli hizmet.  Bunu yaparken de şehrimiz istihdamına destek olmaktır. Burak Gross ailesi olarak açılıştan bu yana gerek müşteri memnuniyeti gerekse de ürün çeşitliliği ve uygunluğu açısından her gün üzerine koyarak ilerlemeye çalıştık.

BATMAN HALKINA TEŞEKKÜR

İlk günkü heyecanımızla yolumuza devam edip değerli Batman halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Hizmet bizden, taktir onlardan. Sağolsunlar. Hepinize değerli katılımınız için çok teşekkür ederim" dedi. Yapılan pasta kesiminde sonra davetlilere ve müşterilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Avm Başkanı Öztürk bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve müşterilere teşekkür etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=