Lütfen bekleyin..



Spor'da önemli gelişme, Petrolspor, TPAO'ya devrediliyor

25 Mayıs 2023, 18:57 - Okunma: 325

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Petrolspor’un TPAO'ya devri konusunda hiçbir engelin kalmadığını belirterek önümüzdeki hafta yapılacak basın toplantısıyla devir işleminin resmiyet kazanacağını söyledi. Toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’de katıldı.

PETROLSPOR’UN DEVRİ GERÇEKLEŞİYOR

Toplantıda konuşan Vali Canalp, " Petrolspor, ben göreve geldiğim sürede devir ile ilgili çok çaba gösterdim. Şuanda en son olarak yaptığımız girişimlerle Petrolspor’un TPAO'ya devri konusunda hiç bir engel kalmamıştır. Önümüzdeki hafta yapacağımız basın toplantısıyla resmi olarak Batman Petrolspor’un TPAO'ya devri olacak. Hedefimiz yeniden şampiyonluğa oynayan bir Petrolspor oluşturmak. Zamanımızın önemli bir kısmını da Batman Petrolspor’un başarısı için ayıracağız” dedi.

“PETROLSPOR DAHA İYİ YERLERE GELECEK”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise “Petrolspor Batman için önemli bir değerdir. Sahiplenmesi gerekiyor. Sokakta dolaştığımızda da hep Petrolspor’a sahip çıkmamız konusunda halkın talepleri oldu. Bu günde bunun adımını atarak Petrolspor’a sahip çıkıyoruz. Petrolspor’un güçlü bir teknik kadrosunun oluşması için bunun sözünü veriyoruz. Dışardan iyi futbolcularla takımın iskeleti Batmanlı gençlerden oluşacak. Bu sözlerimizin hepsini yerine getireceğiz.” diye konuştu. 

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ 

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir ise, “Uzun yıllardır Batman Petrospor’a desteğini esirgemeyen FERNAS Şirketler Gurubuna, Nasıroğlu ailesine, Muzaffer bey nezdinde şükranlarımı iletiyorum. Tabi ki bu süreçte her ne şekilde olursa olsun hizmet vermiş, elini taşın altına koymuş, gerek maddi, gerek manevi şekilde bu kulübe hizmet etmiş kişilere huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=