Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu esnaftan destek istedi

23 Mayıs 2023, 14:16 - Okunma: 388

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için esnaf ziyareti gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye önünden başlayarak 2. cadde ve ulu camiye kadar esnafları ziyaret eden milletvekili Milletvekili Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve 28 dönem milletvekili adayı Fırat Tunç

 yolda gördüğü vatandaşlarla da selamlaştı. Nasıroğlu, esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet edip istek ve sorunlarını dinledi, 28 mayıs seçimleri için destek istedi. Yeni dönemde Batman'ın gelişimi ve yeni yatırımların kazandırılması için durmadan çalışmayı sürdüreceklerini belirten Nasıroğlu, "21 yılda ülkemize ve Batman'ımıza  çok büyük eser ve hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımızı tekrar güçlü bir şekilde seçtireceğiz. Eser ve hizmet siyasetinin  devamı için 28 Mayıs’ta  Cumhurbaşkanımıza  güçlü bir destek vermeliyiz." Diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=