Lütfen bekleyin..



“Türkiye Batmanın zaferini konuşsun” 

22 Mayıs 2023, 18:52 - Okunma: 192

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarında bulunan üyelerle bir araya gelip teşekkür etti.  Batman merkez Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda, gençlerle bir araya gelen Milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu, seçim çalışmalarında gösterdikleri performans için teşekkür konuşması yaptı. Programa HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, AK Parti milletvekili adayları Murat Güneştekin ve Fırat Tunç, AK Parti İl Başkanı

Akif Gür, İl Teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 14 Mayıs akşamı olduğu gibi 28 Mayıs'ta da Sayın Cumhurbaşkanını seçerek destan yazacaklarını belirten Ramanlı, “O halde 14 Mayıs akşamına kadar elde ettiğimiz o gayreti, o dayanışmayı, o birlikteliği ve döktüğümüz alın terini 28 Mayıs akşamı da elde etmek için canla ve başla çalışalım. Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden en az yüzde 50+1 oyla Batman'dan seçelim ki bütün Türkiye Batman'ın zaferini konuşsun." 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=