Lütfen bekleyin..



Milletvekili Nasıroğlu esnafı ziyaret etti 

22 Mayıs 2023, 18:49 - Okunma: 207

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Şirinevler mahallesinde bulunan tamirci esnafını ziyaret ederek talep ve görüşlerini dinledi.  Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Nasıroğlu,  "Bugün de oto tamir, marangoz ve toptancı esnafımızla buluştuk. Saha çok güzel, insanlarımızın Cumhurbaşkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan'a güvenci tam, bu sürecin bir seçim olmadığının vatan meselesi olduğunun herkes farkında.

Rabbimin izniyle 28 Mayıs’ta sandıktan çıkacak güçlü bir sonuçla Türkiye Yüzyılı’na yürüyeceğiz." İfadelerini kullandı. Milletvekili Nasıroğlu'na ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Fırat Tunç da eşlik etti. YAYLADÜZÜ ŞENLİĞİNE KATILDI  AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu,  Gercüş ilçesine bağlı Yayladüzü köyünde düzenlenen şenliğe katıldı. Geleneksel olarak düzenlenen köy şenliğinde vatandaşları teker teker ziyaret edip tokalaşan Milletvekili Nasıroğlu,  birlik ve beraberliğin önemine değinerek, böyle etkinliklerin insanları kaynaştırdığını söyledi.  
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=