Lütfen bekleyin..



Beşiri Doğalgaz’a kavuştu  

22 Mayıs 2023, 18:47 - Okunma: 287

Batman’ın 11 bin nüfuslu Beşiri ilçesin de doğalgaz çalışması yoğun şekilde devam diyor. Belediye Başkanı Sait Karabulut’un yoğun gayret ve çabalarıyla Beşiri’ye ulaşan Doğalgaz çalışmasında yeni yerleşim yerlerinde alt yapı çalışmaları tamamlanarak doğalgaza kavuştular.   İlçenin eski yerleşim yerlerinde de doğalgaz çalışması yüklenici firma tarafından yoğun şekilde yapılıyor. Doğalgaz şebeke hattının olduğu yerlerde de asfaltlama çalışmaları hızlanarak Yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alana asfalt serimi yapıldı. Birkaç ay içinde Beşiri’deki

Doğalgaz şebeke çalışmasının tamamlanması bekleniyor. Vatandaşlar Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut’un gayretli çalışmasından son derece memnun olurken, ilçede doğalgaz keyfini yaşadıklarını belirttiler.    Beşiri’de hizmet belediyeciliği yapan Başkan Sait Karabulut yaz mevsiminde asfalt ihtiyacı olan cadde ve sokaklarda da çalışmaya başlıyor. Bununla ilgili hazırlıklar son aşamaya geldi. İlçede altyapında asfalta hizmeti aksatmayan Başkan Karabulut yeni dönemde çok güzel hizmetlere kavuşacağını dile getirdi.    
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=