Lütfen bekleyin..



Burak Gross AVM sektörünün öncüsü oldu

23 Mayıs 2023, 14:00 - Okunma: 515

25-26-27 Mayıs tarihlerinde başlayacağı etkinlikte Burak Gross Alışveriş Merkezi, 2.Yıldönümünü büyük indirimlerle kutlayacak.Burak Gross AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Öztürk, “ Batman’ın incisi olarak tabir ettiğimiz Burak Gross’u şehrimize kazandırmamızın 2.yıldönümünün haklı gururunu yaşamaktayız.

İSTİHDAMI ARTIRAN AVM OLDU

200 personel istihdamımızla bu mutlu günümüzü çok değerli halkımız ile kutluyoruz ve minnettarlığımızın bir nişanesi olarak gıdadan tekstile tüm reyonlarımızda maliyetinin çok altında fiyatlar ile satış yapmaktayız. Tüm halkımıza gösterdikleri ilgiden dolayı minnettarlığımızı bildiririz” dedi.

MALİYETİNE SATIŞ FIRSATI

Birçok alışveriş merkezi bu ekonomik kriz döneminde personel çıkarırken biz istihdam sayımızı her geçen gün daha da arttırdık çünkü hizmet meta ile olmaz insanla olur. Az insanla doğal olarak az hizmet olur. Biz kurum olarak hizmet odaklı çalışmaktayız.

31 mayıs tarihine kadar indirimlerimiz devam edecek. Tekstil katında yüzde 60’ye varan indirim olacak. Diğer tüm ürünlerde ise yüzde 35’e yakın indirim var. Burak Gross alışveriş merkezimizde 200 personel istihdam etmekteyiz. Özellikle sebze ve meyve de biz üretici olduğumuz için bu ürünleri daha uygun fiyata halkımıza sınamaktayız. Halkımıza her gün Halk günü tertipleyeceğiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=