Lütfen bekleyin..



Petrol City AVM'de araç teslim töreni gerçekleşti

22 Mayıs 2023, 17:11 - Okunma: 553

Geçen hafta Petrol City Yaşam ve Alışveriş merkezinde noter ve piyango dairesi yetkilileri huzurunda yapılan çekilişte araç kazanmaya hak kazanan Recep Tamar isimli talihliye aracı törenle teslim edildi. Önceki akşam Petrol City AVM'nin cafeler sokağı alanında müzik eşliğinde ve muhteşem atmosferde tertiplenen araç teslim törenine Petrol City Yaşam ve Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, AVM Müdürü Umut Ayer,

AVM Pazarlama Uzmanı Nesrin Dal, araç talihlisi Recep Tamar ve ailesi ile kalabalık bir kitle katılım sağladı.   

" NOTER HUZURUNDA BELİRLEDİĞİMİZ TALİHLİMİZE ARACINI TESLİM EDECEĞİZ"  

Araç teslim töreninde konuşan Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, "4 ay süren bir araba çekiliş kampanyamız vardı. Bu araba çekiliş kampanyasının noter ve piyango yetkilileri huzurunda çekilişi yapılarak talihlimiz belirlenmişti. Bununla ilgili tüm işlemler yapıldı ve bu akşam inşallah talihli kardeşimiz Recep Tamar'a arabasını teslim edeceğiz. Çekiliş gününde  kendisine temsili olarak anahtarını teslim etmiştik. Bugün de arabanın kendisini bu talihli kardeşimize  teslim edeceğiz, hayırlı  olsun" dedi.   

"GİRİŞ SAYIMIZI VE CİROMUZU ARTTIRDIK"  

Petrol City Yaşam ve Alışveriş Merkezine  gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı  Batman halkına teşekkür eden  AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, "Batman hızlı bir şekilde büyüyen, gelişen modern bir şehrimiz. Genç nüfus açısından da yoğun olan bir ilimiz. Petrol City de aynı şekilde Batman'ın hızlı gelişimine ayak uyduran bir alışveriş merkezi oldu. İlk günden bugüne kadar her gün, her ay giriş sayımızı, ciromuzu arttırdık. Hem esnaftan hem Batman halkından alışveriş merkezimiz yoğun bir ilgi var. Bundan dolayı da bütün çalışma arkadaşlarıma, buradaki bütün ortak kiracılarımıza, yatırımcılarımıza , bu AVM'de emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, bizim alışveriş merkezinde yatırım yapan değerli ortaklarımızın tamamına, hepsine  ayrı ayrı, sizlerin huzurunuzda da teşekkürü bir borç biliyorum. Sizlerin de bu alışveriş merkezine yoğun ilginizden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.  

"BU ÇEKİLİŞ HALKASI  DEVAM EDECEK"  

Çekiliş halkasının ileriki süreçlerde devam edeceğini müjdeleyen  AVM Yönetim Kurulu Başkanı Keleş, " İnşallah yeni ürünler, yeni hediyeler vermeye devam edeceğiz. O yüzden de bizi takip etmeye devam edin diyoruz. Hepinize  çok teşekkür ediyorum. Buraya talihlimiz Recep.Tamar Bey'i, arabasını, ruhsatını ve plakasını teslim etmek üzere sahneye davet ediyorum.  Tekrar hepiniz hoş geldiniz" diye konuştu.  

"BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ OLDU"  

Araba teslim töreninde konuşan talihli Recep Tamar, "Hepinize çok teşekkür ederim. Yoğun bir süreç oldu bu. Tabii ben bunu hiç beklemiyordum. Benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum ama araba bana çıktı diye çok mutluyum.Umarım kazasız- belasız kullanmaya devam ederiz, teşekkür ederim" dedi.  

Törenin ardından aracını teslim alan Recep Tamar, Anne ve Babası, ailesi, dost ve akrabalarıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştirdi 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=