Lütfen bekleyin..



Ökten’den Sosyal Güvenlik haftası mesajı

18 Mayıs 2023, 16:12 - Okunma: 241

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alaettin Ökten, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı. Ökten mesajında şu ifadelere yer verdi. " Bilindiği üzere İllerde ve ilçelerde, yerinde hizmet verilen, uluslararası düzeyde örnek bir veri merkezine sahip, 140’tan fazla e-devlet uygulaması kullanılarak emeklilik talebinden prim yatırmaya birçok hizmete anında ve kolaylıkla ulaşılabilen bir yapıya

dönüşmenin gururunu yaşıyoruz. Sosyal güvenlik sisteminin çağın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sürdürülebilirliği ile ilgili çalışmalarımız gelecek dönemlerde de hız kesmeden devam edecektir. Kurumumuzca gerçekleştirilen bu başarılı çalışmaların mimarı olan İl Müdürlüğümüz değerli çalışanları ile yurt genelindeki değerli tüm çalışma arkadaşlarımıza özellikle EYT ve yapılandırma nedeniyle yoğunluğun yaşandığı bu süreçteki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile tüm Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarımız ile bütün vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyor saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum." 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=