Lütfen bekleyin..



Müjdeci sandığa davet etti

18 Mayıs 2023, 16:45 - Okunma: 239

DEVA Partisi Batman Kurucu İl Başkanı Melik Müjdeci, 28 Mayıs seçimleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunarak seçmeni sandığa çağırdı.Tüm seçmeni, demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum diyen DEVA Partisi Batman Kurucu İl Başkanı Melik Müjdeci, "14 Mayıs'ta Demokratik olgunlukla sandığa giderek oylarını kullanan ve sandığa sahip çıkmak için yoğun çaba gösteren

 tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şu anda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir şey bitmiş değil. İkinci tur, 0-0 olarak yeniden başlayacak. Bize düşen görev, Türkiye'nin her alanda yitirmiş olduğu kazanımları yeniden elde etmek için Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2'nci turda kazanması için var gücümüzle çalışmaktır. Özellikle gençlerimizin bu zaferde mutlaka güçlü bir izi olmalı. Başta sandığa gitmeyen ve sandığa gitmeyi düşünmeyen tüm vatandaşlarımızı 28 Mayıs'ta güçlü bir irade ile sandığa gitmeye davet ediyorum. Türkiye'nin yeni yüzyılında demokrasiyi, özgürlükleri ve refahı konuşmayı birlikte başarabiliriz."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=