Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’ya tebrik ziyaretleri

17 Mayıs 2023, 14:00 - Okunma: 371

Batman'da AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, seçim lokalinde vatandaşların ve siyasilerin tebriklerini kabul etti.14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti 2'inci sırasında Batman Milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, seçim lokalinde tebrikleri kabul etti. Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Turgut Özal Bulvarında bulunan seçim lokalinde tebrikleri kabul ediyor. Ramanlı’yı Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut’ta kalabalık bir toplulukla birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.  Seçim lokalinde tebrikleri kabul eden Ramanlı'ya, tebrik için gelen siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, alimler, STK başkanları olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden çok sayıda vatandaş ziyaret ederek tebriklerini sundu.

RAMANLI TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, AK Parti Gercüş ilçe Başkanı Şefik Öner ile heyeti, Gercüş HÜDA İlçe Başkanı Mehmet Said Başaran ile Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ve heyeti ile farklı kesimlerden çok sayıda vatandaş tebrik ziyaretinde bulundu.

Halkın yoğun teveccüh gösterdiği Ramanlı, tebrik ziyaretinde bulunan heyetleri ve vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Seçim lokalinin 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim tekrarı süresince açık olacağı belirtildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=