Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu’na yoğun tebrik ziyareti

17 Mayıs 2023, 13:54 - Okunma: 403

14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçiminde 100 bini aşkın oyla Batman Milletvekili seçilen Ferhat Nasıroğlu’nu tebrik etmek için çok sayıda vatandaş seçim lokaline ziyaretlerde bulunuyor. Milletvekilinin ağabeyi Fernas yönetim kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu tarafından karşılanan kalabalık topluluk hayırlı olsun temennisinde bulunuyorlar.

Seçim sonrasında her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Nasıroğlu Batman halkının desteğinden son derece memnun olduklarını belirterek Batman’ın hak ettiği hizmetleri alması için yoğun çabalarının devam edeceğini belirtti. Muzaffer Nasıroğlu’nu ziyaret edenler arasında İl Genel meclisi eski üyesi Remzi Eminoğlu ve ailesi, Akparti Milletvekili aday adayı Cihan Özdemir, Gercüş’ten çok sayıda vatandaşta yer alarak Nasıroğlu ailesinin Batman için bir şans olduğunu ve Batman’ın gelecek dönemde çok önemli hizmetler alacağını vurguladılar.  Eminoğlu seçim çalışmalarında aktif rol alırken, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar durmadan çalışacaklarını söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=