Lütfen bekleyin..



Hamidi'den Batman’ın 33. Kuruluş yıldönümüne kutlama

16 Mayıs 2023, 13:26 - Okunma: 572

Batman’ın il oluşunda büyük emeği ve çabası bulunan ve dönemin Belediye Başkanı olarak adını Batman tarihine altın harflerle yazdıran Ataullah Hamidi Batman’ın il oluşunun 33. kuruluş yıldönümünü kutladı. 22-23 ve 26. dönem Batman Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Ataullah Hamidi açıklamasında “Bölgesinin parlayan bir yıldızı konumuna gelen Batman’ın 33. Kuruluş yıl dönümünü sevinç ve mutluluk içinde karşılamaktayız.

MERHUM TURGUT ÖZAL’I ANDI

Batman, il oluşunun üzerinden geçen 33 yıllık bir zaman zarfında bir köy niteliğinden modern bir kent vasfına kavuştu. 8. Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal’ın büyük destekleriyle il oluşunu sağladığımız dönemde Batman için modern bir kentin projeksiyonunu ortaya koymuştuk. İki dönem belediye başkanlığı ve üçüncü dönem milletvekilliği yaptığım zaman zarfında da refah seviyesinin yüksek olduğu, her yönüyle gelişmiş, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin hâkim olduğu, çekim merkezi bir şehir inşası için büyük bir çaba ve gayret gösterdik.Batman’ın il olmasında en büyük emek sahibi olan Merhum Turgut Özal ve o dönemde milletvekili olarak çok büyük emek sarf eden aile büyüğümüz kıymetli ağabeyim Kutbettin Hamidi’ye ve o günden bu güne şehrimize emeği geçen her kese şükranlarımı bir borç biliyorum.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=