Lütfen bekleyin..



“BATMAN’DA OYUMUZU %40 ARTIRDIK”

16 Mayıs 2023, 13:24 - Okunma: 225

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin Batman’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. ‘Batman’da 2018 seçimlerine oranla oyumuzu %40 artırma başarısı gösterdik. Yine içinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı iktidarını devam ettirdi” diyen İl Başkanı Kerem Demir; “14 Mayıs 2023 seçimleri sıradan bir seçim değildi. Her oy ülkemiz, bayrağımız,

 milletimiz ve geleceğimiz için hayati önem taşıyordu. Buna rağmen tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da oylarımızı artırmayı başardık. Başta Milletvekili adaylarımıza, il teşkilatıma, ilçe ve belde başkanlarıma, dava arkadaşlarımıza, ülküdaşlarımıza ve gönlü bizimle berber olan bütün Batman halkına teşekkürü bir borç biliyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu. 

“ŞİMDİ CUMHURBAŞKANIMIZA ÇALIŞMA ZAMANI”

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “28. Dönem Milletvekili seçimlerini geride bıraktık. Şimdi 2. Tura kalan Cumhur İttifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerden rekor bir oyla seçilmesini sağlamak. Bunun için MHP ailesi olarak elimizden geleni yapacağız. 28 Mayıs’a kadar bütün teşkilatlarımızla seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Batman halkının Sayın Erdoğan’ı rekor bir oyla seçeceğine olan inancımız tamdır.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=