Lütfen bekleyin..



Hüseyin Yaşar teşekkür etti 

15 Mayıs 2023, 19:51 - Okunma: 293

CHP Batman 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar 14 Mayıs seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Yaşar açıklamada “Şüphesiz halkımızın iradesine saygı duymak gerekir. Ben, ilk günden beri hizmet odaklı, dürüst ilkeli siyaset yapmak konusunda elimden geleni yaptım. Halkımız da bu çabamızı gördü ve Batman'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin oy oranını ilk defa 28 binin üzerinde oy alarak oyumuzu %8.2 seviyesine kadar yükselttik. Bunun için bir kez daha hepinize teşekkür ederim.Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi, benim memleket sevdam

seçimlerle sınırlı değildir. Batman için düşündüğüm her şeyi, hangi yollarla olursa olsun gerçekleştirmek için çabalamaya devam edeceğim. Ayrıca önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve aydınlık bir Türkiye için hep birlikte çalışarak, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmamız gerektiğini unutmayın.Bize omuz veren, bizimle birlikte yol yürüyen halkımıza teşekkürü bir kez daha borç bilirim.”dedi.   
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=