Lütfen bekleyin..



Örmegöze köyündeki husumet barışla sonuçlandı

12 Mayıs 2023, 13:55 - Okunma: 948

20 Nisan tarihinde ilimiz merkez Örmegöze köyü ziyaret alanı mezar ziyaretinde 60’ı aşkın kişinin yaralanmasına neden olan kavganın barışla sonuçlanması için bir süredir girişimde bulunan Fernas yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu, İş adamı Abdurrahman Aydiş ile OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu iki tarafla bir araya gelerek uzun uğraşlar sonucunda üzücü olayı selametle tamamladılar.

AİLELERDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Kavganın tarafları olan Şeyh Selman Bağdu ve ailesi ile Senanik Nasıroğlu ve ailesini bir araya getiren Nasıroğlu ve Aydiş olayın barışla sonuçlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 
Örmegöze köyünde Senanik Nasıroğlu’nun evinde bir gelen taraflar okunan Fatiha şerif ve duaların ardından birbirlerine sarılarak helallik istediler. Barış programına İş insanları Zeki Gültekin ile Mecit Nasıroğlu’da katıldılar. 

Batman’da yaşanan üzücü olayın barışla sonuçlanması için yoğun bir çaba sarfeden aile üyeleri bir daha böylesi üzücü olayın yaşanmaması için temennilerde bulunarak husumetin ortadan kaldırılması için çaba sarfeden herkese teşekkür ettiler. 

Olayın barışla sonuçlanması için organizeyi düzenleyen ve günlerdir yoğun çabaları bulunan İş adamı Abdurrahman Aydiş ile Fernas yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu kendilerini kırmayan ve olayı barışla sonuçlandıran her iki aileye de teşekkür ettiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=