Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu ve Tunç resmi kurumları ziyaret etti

11 Mayıs 2023, 12:26 - Okunma: 420

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurumları ziyaret etti. Seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Milletvekili adayı Nasıroğlu ile Fırat Tunç 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti.Nasıroğlu, ziyarette, merkezdeki sağlık görevlileri ile sohbet etti, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Acil sağlık hizmetlerinin önemine değinen Nasıroğlu,

 "Acil sağlık çalışanlarının çok önemli bir vazife yaptığının altını çizdi.Nasıroğlu "Oluşabilecek her türlü sağlık soruna ilk müdahale eden sizlersiniz. Büyük fedakarlıkla görevinizi yaptığınızı biliyorum. Her birinizle gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı."

Buradan TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü'ne geçen Nasıroğlu ve beraberindekiler Bölge Müdürü Murat Kaya ve  kurum personelleriyle bir araya geldi.Nasıroğlu'nun bir sonraki ziyareti ise Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü oldu. Ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geçen Nasıroğlu, personelle görüşüp il müdürü Mahmut Kurtaran'dan  bilgi aldı. 

Nasıroğlu ziyaretlerinin devamında İl Özel İdare Genel Sekreterliği ve Sağlık Müdürlüğünü de ziyaret etti, çalışanlarla sohbet edip kolaylıklar diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=