Lütfen bekleyin..



CHP’Lİ YAŞAR “BATMAN İÇİN EL ELE VERECEĞİZ”

10 Mayıs 2023, 19:31 - Okunma: 240

Cumhuriyet Halk Partisi Batman Milletvekili Adayı Hüseyin Yaşar, Tekstil sektörü temsilcilerini ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi Batman Milletvekili Adayı Hüseyin Yaşar “Batman Tekstilkent’te, şehrimizin en önemli istihdam alanlarından olan tekstil sektörüne yatırım yapan iş insanlarıyla bir araya geldik.Tekstilkent'te faaliyet gösteren firmalarımız, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamakta ve istihdam yaratmaktadır

. Bu nedenle, işveren ve emekçilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinlemek ve sektörünüzün daha da gelişmesi için neler yapabileceğimizi konuşmak için buradayım. İktidarımızda yatırımcılara kayda değer destekler vererek hem üretim alanlarını hem de emekçilerin şartlarını en iyi hale getirmek için çalışacağız.Memleketimize bir iğne üretenin dahi her zaman yanında olacağım ve halkımızın taleplerini en iyi şekilde Meclis'e taşıyacağım. Hep birlikte çalışarak, daha güçlü bir Batman için el ele vereceğiz” dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=