Lütfen bekleyin..



“Batman'da huzuru, güvenliği ve refahı tesis ettik”

10 Mayıs 2023, 19:50 - Okunma: 367

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da Valilik önünde düzenlenen mitingde konuştu. Miting nedeniyle Batman merkez, köyler ve ilçelerden çok sayıda kişi katılım sağladı.Valilik meydanı ve kavşak tamamen doldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman’da 55 bin kişinin Mitinge katıldığını açıklayarak gösterilen yoğun ilgiden son derece memnun oldu.

Miting sonunda Batman Milletvekili adaylarıyla alandaki vatandaşları selamlayan Erdoğan Batman’a Külliye binasını kazandıran Merhum Hacı Necat Nasıroğlu’nun ailesine ve çocuklarına teşekkür etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında “Şu anda Batman'da karşımda 55 bin kişi var. Yoldan gelenleri katmıyorum, onlar ayrı. Pazar gününe hazır mıyız? Sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerine ders veriyor muyuz? Batman'ın güzel insanları, değerli hanımefendiler, aziz gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Heyecanınızdan, vefanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dicle, size nasıl sevdalı ise biz de size kara sevdalıyız. Biz birileri için değil Allah için seviyoruz Başkaları Batman'ı. seçimden seçime hatırlarken biz her fırsatta Batman'da olduk. Batman'ın meselelerini, sıkıntılarını takip ettik,

ilgilendik, çözüm yollarını aradık. Bizler Selahaddin Eyyubi'nin Alparslan'ın, Yavuz'un, Kanuni'nin torunlarıyız. Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez. Baş örtüsünden dolayı kız çocuklarımızın okuyamadığı vesayetçi zihniyete biz son verdik. Ceberrüt devlet anlayışını biz değiştirdik. Kerim devlet uygulamalarını beraber tesis ettik. İnsanımızın inancına kültürüne değer vermeyen inkar politikalarını rafa kaldırdık. Bizi engellemek için her türlü yolu denediler. Ama biz bay bay Kemal ve CHP'ye rağmen Batman'da huzuru, güvenliği ve refahı tesis ettik. Batman'ın çocukları sokaklarında özgürce koşturuyor.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından alandaki vatandaşları Milletvekili adaylarıyla beraber selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Külliye Camisinin açılışını yaptı. Erdoğan Batman’dan Mardin Mitingine geçti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=