Lütfen bekleyin..



Beşiri Reşkotan aşiretinden Nasıroğlu’na güçlü destek 

08 Mayıs 2023, 19:28 - Okunma: 470

Reşkotan aşiretinin lideri Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut beraberinde kalabalık bir grupla birlikte Akparti seçim lokalini ziyaret ederek Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu’na destek verdi. Alkışlarla karşılanan Karabulıut ve beraberindeki kalabalığı İş insanı Muzaffer Nasıroğlu ve partililer karşıladı. Ziyarette Akparti seçim lokali dolup taştı.

 Ziyaretten son derece memnun olan Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlununağabeyi Muzaffer Nasıroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dostlarının bu ziyaretinden dolayı Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut’a teşekkür etti.  Misafirlerle tek tek ilgilenen Nasıroğlu Beşiri’den aldıkları bu güçlü destekle çok mutlu olduklarını belirterek Batman’ın kalkınması ve gelişmesi için hep birlikte mücadele edeceklerini belirtti. 

"AKPARTİ HALKIN GÖNLÜNDE"

Beşiri Belediye başkanı Sait Karabulut ise ziyarette yaptığı konuşmada 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan tarihi seçimde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hemde Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlunu ve diğer adayları canı gönülden desteklediklerini belirterek

“ 14 Mayıstan Batman olarak en güçlü şekilde çıkacağız. Beşiri olarak seçime hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Akpartili Milletvekili adaylarımızın yanındayız. Nasıroğlu ailesi Batman için bir değer ve kente önemli hizmetleri olacağına inanıyorum. 21 yıldır Demokrasi, kalkınma ve kardeşlik yolunda önemli kazanımlar elde eden Akparti yeniden halkın gönlünde yer alacaktır. 14 Mayıs sonrası Batmanımız daha güzel hizmetlere kavuşacaktır.”dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=