Lütfen bekleyin..



Sancar Yeşil Sol Mitinginde “Batman değişime hazır”

07 Mayıs 2023, 16:49 - Okunma: 373

Yeşil Sol Partinin Batman’da düzenlediği miting yoğun ilgi gördü. 8 Mart Kadın Parkı’nda gerçekleştirdiği görkemli mitinge HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, DBP Eş Genel Başkanı ve Batman milletvekili adayı Keskin Bayındır, çeşitli siyasi parti temsilcileri Batman Milletvekili adayları Zeynep Oduncu, Nurten Ertuğrul, Ekrem Baran ve Mehmet Rüştü Tiryaki ve çok sayıda partili katıldı.

Partinin üst düzey isimleri ve Batman Milletvekili adaylarının katıldığı mitingte konuşan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, 14 Mayıs’a bir hafta kala demokratik çözümün yolunu Yeşil sol ile açmaya hazır oldukları mesajını verdi. 

"GENÇLER DEĞİŞİM SİZİN ELİNİZDE"

Karşılarında karanlıklar ittifakı olduğunu söyleyen Sancar şöyle devam etti: “En büyük ittifakımız halkımızladır. En büyük servetimiz birliğimizdir. Birliğimizi kaybettiğimiz anında yürüyüşümüzü engellemeleri kolay olur. Tüm baskılarına rağmen ne çöktük ne boyun eğdik. Çünkü birliğimiz güçlüdür. Batman yoksulluğun ne olduğunu biliyor.

Batman 81 kent içerisinde sondan 9’uncu yoksul kenttir. Gençlerimiz giyim atölyelerinde sefalet içerisinde çalıştırıyorlar. Batman’ın petrolü var ancak bu petrollü iktidar kendi yandaşlarına dağıtıyorlar. Her seçim önünde petrol ve gaz buluyorlar. Ama petrol burada. Bu petrolün bu halka bir faydası var mı? Bunlar hepsi seçim yalandır. Halk yoksul, gençler işsiz. Bizler bu sömürüyü bitirmeye geliyoruz. Nasıl geliyoruz. Yeşil Sol ile geliyoruz. Gençler değişim sizin elinizde. Genç nüfusun en çok yoğun il Batmandır. Gençler geleceğine sahip çıkmalıdır.” Dedi. 

 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=