Lütfen bekleyin..



GRAND HASANKEYF OTELİNDEN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

06 Mayıs 2023, 14:18 - Okunma: 331

Batman’ın genç otel Müdürlerinden Sedat Gözkeser, anlamlı bir projeye imza attı. Grand Hasankeyf Otel ve Kahve Deryası hafif düzeyli engelli bireylere engelsiz bir yaşam sunabilmek, ve topluma yararlı birer birey haline gelmelerinde bir nebze de olsa yardımcı olabilmek için Batman Özel Eğitim Meslek Okulu ile anlaşma yaptı. Grand Hasankeyf Otel ve Kahve Deryası Genel Müdürü Sedat Gözkeser; “Bir yıl boyunca engelli

kardeşlerimizi stajyer öğrenci olarak işletmelerimizde istihdam edeceğiz. Attığımız bu adımın diğer işletmelere örnek olması topluma kazandırılması için elimizi taşın altına koyduk. Herkesin sorumluluk sahibi olması için bu kardeşlerimizin hem özgüvenini artıracak, hemde içine kapanıklık duygularından kurtulmalarına vesile olacaktır. Bu konuda siz değerli basın mensuplarımız aracılığı ile bir farkındalık yaratmak istedik. Kahve Deryası olarak engelli kardeşlerimizi bahçemizde kahvaltıya ağırladık. Bizleri yalnız bırakmayan bütün özel kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Batman Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Zeki Aslan ise, Grand Hasankeyf Otelinin genç Müdürü Sedat Gözkeser’e ve otel sahiplerine anlamlı projede yer aldıkları için teşekkür etti. Okul Müdürü Aslan; “Okulumuzun bünyesinde 4 bölümümüz var. Bunlar konaklama ve otelcilik, Yiyecek ve içecek bölümü, Tarım ve Büro Yönetimi bölümlerinde öğrencilerimiz var. Toplam 74 öğrencimiz bulunmaktadır. Amacımız engelli bireylerimizi en iyi bir şekilde istihdam etmektir.” diye konuştu.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=