Lütfen bekleyin..



Yeşil Sol Partiden Batman Demokrat Haber'e Ziyaret

05 Mayıs 2023, 12:19 - Okunma: 327

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için sahada olan Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları, 7 Mayıs'ta yapılacak miting öncesinde yerel basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Yeşil sol parti Batman 2. Sıra Milletvekili adayı Zeynep Oduncu, İç işleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Batman Belediyesi eş başkanı Dr. Mehmet Demir, HDP merkez ilçe eş başkanı Azat Esin

ve Genel iş sendikası eş başkanı Narin Erol yer aldı. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Yeşil sol parti heyeti Pazar günü yapılacak olan Mitinge tüm Batman halkını davet ettiler.
Daha önce Gercüş’te Belediye eş başkanı olarakta görev yapan Milletvekili adayı Oduncu konuşmasında'' Partili arkadaşlarımız uzun zamandan beri Batman kent merkezi ve kırsalında çalışmalarını sürdürmekte. Yaklaşan seçimler nedeniyle Batman merkez ve kırsalda vatandaşlarımızla bir araya gelmekteyiz. Yoğun bir çalışma temposu var. Her yerde kapı kapı dolaşıyoruz. Pusula çalışmamız var. Halkımız bilinçli tüm mahallelerde her yere gidiyoruz. Halkta büyük bir heyecan ve coşku var. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Kadınların siyasette ve sosyal yaşamda yer alması için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz.”dedi. 


Ziyarette konuşan Mehmet Demir ise seçimden rekor bir oyla 5 vekili hedeflediklerini belirterek CHP ile bir ittifak olmadığını, CHP’ye verilen her oyun AKP’ye yaracağını belirterek Yeşil sol partinin Milletvekilliği için ittifakının olmadığını ve sadece Cuımhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini ve bu yönde çalışma yürütüklerini belirtti.    

''YÜKSEK KATILIM BEKLİYORUZ''
7 Mayıs Pazar günü Kültür mahallesinde yapılacak mitinge yüksek katılım beklediklerini belirten Yeşil Sol Partililer, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları ve Siirt Milletvekili adayı Tuncer Bakırhan halkımızla buluşacak. Final  havasında geçecek mitingimizi tüm halkımızı davet ediyoruz dediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=