Lütfen bekleyin..



Erman Batman’dan Kılıçdaroğlu’na büyük destek bekliyor

04 Mayıs 2023, 13:55 - Okunma: 296

Ankara’da bulunan ve Batman’daki seçim çalışmalarını yakından takip eden hemşerimiz Grand Dore Otel sahibi iş insanı İhsan Erman, memleketinden Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na %90 oy beklediğini söyledi. Batman’ın Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceği oylarıyla tarih yazacağını belirten iş insanı İhsan Erman, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin sıradan

bir seçim olmayacağını söyledi. İş insanı Erman; “Bütün Batman halkından Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na tereddütsüz oy vermelerini istiyorum. Allah’ın izniyle Petrol şehri memleketim Batman sandıkları Kılıçdaroğlu’na verecekleri oylarla patlatacaklar. Seçimlere 1 hafta kala memleketimde özel olarak seçim çalışmalarına katılım sağlayacağım. Türkiye’nin selameti ve geleceği için bütün oylar Kılıçdaroğlu’na verilmelidir. Hedefimiz en az %90 oy almaktır.” diye konuştu. Erman ayrıca, doğuda seçim tahminlerinin %99 belli olduğunu ve bazı adayların ferdi olarak çalışmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=