Lütfen bekleyin..



Yamaç: 10 milyon işsize iş imkânı sağlayacağız

04 Mayıs 2023, 15:52 - Okunma: 285

Yeniden Refah Partisi Batman Milletvekili adayı Ziya Ülhak Yamaç, 81 ile 684 projeyle kapsayıcı bir çalışma hazırladıklarını belirterek milyonlarca işsize iş ve istihdam oluşturacaklarını söyledi. Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Şefik Aydın ve Milletvekili Adayları Ziya Ülhak Yamaç, Ahmet Seyidoğlu, Fethullah Taş, İbrahim Halil Yalçın, Şakir Sönmezsoy kentte görev yapan basın

 mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Seçim değerlendirmesinin yapıldığı toplantı da İl Başkanı Şefik Aydın, milletvekili adaylarını tanıttı.

 “MAAŞLARA YÜZDE YÜZÜN ÜZERİNDE ZAMLAR YAPACAĞIZ”

Milletvekili Adayı Yamaç, “Yeniden Refah partisi meclise girdiğinde yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni ve adil bir dünyanın kurulması yolunda çalışmalar yapacaktır. Üretim, istihdam, ihracat, sanayi ve yüksek teknoloji hamlesini başlatacağız. 10 milyon işsizimize iş ve istihdam imkânı oluşturacağız. İstihdam ve ihracat odaklı bir ekonomi modeli hayata geçireceğiz. İşçi, memur, emekli maaşlarına yüzde yüzün üzerinde zamlar yapacağız. Ehliyet, liyakat ve adalet bundan böyle milli görüş geldiği zaman ehliyet, liyakat ve adalet ilkesine bakılmadan, akrabalıkla, yandaşlıkla, hemşerilikle, hiç kimse hiç bir makam ve mevkie gelemeyecek, dayısı olan değil hakkı olan hizmet makamına gelecek” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=