Lütfen bekleyin..



Yeşil Sol Parti Mitingine Sancar Geliyor

04 Mayıs 2023, 15:30 - Okunma: 325

Yeşil Sol Parti Batman il örgütü seçim çalışmaları kapsamında kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. HDP ve Yeşil Sol parti kentte 7 Mayıs Pazar günü yapılacak mitinge tüm Batman halkını davet ettiler. 8 Mart kadın parkında yapılacak olan seçime doğru mitingine HDP eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Tuncer Bakırhan, Yeşil sol parti Milletvekili adaylarıda katılacak. Mitinge yoğun ilgi olması bekleniyor.

ADAYLAR KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Seçime sayılı günler kala Batman’da Yeşil Sol Parti çalışmalarını hızlandırırken, sabah erken saatlerine başlayan çalışma temposu gece geç saatlere kadar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında kentin adayları kentin dört bir yanında çalışmalar düzenledi. Yeşil Sol Parti adayları Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Nurten Ertuğrul, Ekrem Baran ve Mehmet Rüştü Tiryaki, HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, HDP, DBP ve Yeşil Sol Parti il yöneticileri, gençlik meclisi, TJA ve çok sayıda gönüllünün katıldığı çalışmalar yüksek tempoda devam ediyor. Keskin Bayındır ve beraberindeki heyet Oto Galericiler Sitesindeki halkımızı ve emekçileri ziyaret ederek hem mitinge davet etti, hem de yeşil sol partiyi anlattı.


Tiryak ve beraberindeki heyet Balpınar beldesinde mahalle mahalle, kapı kapı gezerek halka yeşil sol partiyi anlattı, mitinge davet etti ve pusula çalışması yaptı.
HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca ise Beşiride halk toplantısı yaptı, halkla buluştu Batman Belediyesi eski başkanı Sabri Özdemir ve beraberindeki heyet ise Hasankeyf’te kapı kapı gezerek halka Yeşil Sol partiyi anlattı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=