Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu muhtarlarla buluştu, gençlerle bir araya geldi

04 Mayıs 2023, 11:03 - Okunma: 338

AK Parti Batman Milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu ve Fırat Tunç muhtarlarla kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Mahalle ve merkez köy muhtarlarının katıldığı programda Nasıroğlu ve Tunç muhtarlarla bire bir ilgilenerek hal ve hatırlarını sorup taleplerini dinledi. Siyasete girme amacının insana dokunmak, ve insana hizmet etmek olduğunu aktaran Nasıroğlu, "Yaşam yerelden başlar ve yerelin baş aktörü muhtarlardır.

Biz eminiz ki sizlerin de desteğiyle meclise gireceğiz. Muhtarlık benim için çok önemli ve tüm çalışmalarımızı birlikte yöneteceğiz. Sürekli birlikte istişare ederek Batman'ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Batman'ın kronik her türlü problemini siz muhtarlarla birlikte inşallah çözeceğiz. Buna azimliyiz” diye konuştu.

NASIROĞLU, ÖĞRENCİLERLE OK ATIP VOLEYBOL OYNADI

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu ve İl başkanı Akif Gür Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldiBatman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezi'de, verilen kursları ve yapılan spor aktivitelerini ziyaret eden Nasıroğlu, spor, sanat ve eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldıÖğrencilerle sohbet edip voleybol oynayan ve ok atan Nasıroğlu gençleri başarılarından dolayı tebrik etti.  Gençleri iyi bir geleceğe hazırlamanın ailelerinin ve devletin öncelikli hedefi olduğunu belirten Nasıroğlu şunları söyledi.

"Spor,  ve sanat faaliyetleriyle gençlerimiz kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıktan uzak kalıyor.  Devletimiz özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği birçok spor yatırımı ile gençlerimizin aydınlık geleceğine ışık tutmaktadır. Burada eğitim gören gençlerimize sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=