Lütfen bekleyin..



GÜNEY Otomotiv hedef büyüttü 

04 Mayıs 2023, 11:17 - Okunma: 751

Volkswagen bayii Güney Otomotiv yeni kadrosuyla hedef büyüttü. Batman'da koşulsuz müşteri memnuniyeti sunan işletme üstün hizmet anlayışıyla otomotiv sektörüne Batman'da yön vermeye devam ediyor. Batman’ın sevilen iş adamı Murat Güney tarafından Batman’a kazandırılan Volkswagen Servisi genel Müdür olarak daha önce Koçaslanlar Holding’te görev yapan tecrübeli isim Birol Caner görevlendirildi.  

Güney Otomotiv bakım onarım yüzde yüz orjinal yedek parça, periyodik bakım,express servis check up, komple ekspertiz, kaporta boya, boyasız göçük düzeltme, aksesuar, lastik satışı, rot balans, oto koruma sistemleri, seramik kaplama, 7 gün 24 saat yol yardımı, "4448924" hızlı randevu hizmeti, uluslararası eğitimli teknisyenlerle hizmet kalitesini yükseltti.   Dünya markası Volkswagen'in servis bayileri arasında yer alan Güney Otomotiv'e bölgenin bir çok il ve ilçesinden sürücüler servis hizmeti almak için tercih ediyorlar. 

Genel Müdürü Birol Caner yaptığı açıklamada “Kalite Politikamız Kalite yönetiminin temel taşları olan sürekli gelişme ve müşteri memnuniyeti adına tüm tüm hizmetlerimizle tam anlamıyla memnun Güney otomotiv müşterileri oluşturmaya yöneliktir. Ticaret Sistemimiz herkesin mutluluğu ve memnuniyeti üzerine kurulmuştur. sorunlarınızı dinlemek birlikte çözüm üretmek, dün olduğu gibi yarında ilkemiz olacaktır.”dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=