Lütfen bekleyin..



Vali Deniz: "Önceliğimiz Eğitim, Huzur ve Yatırım”

24 Eylül 2017, 17:47 - Okunma: 1401

Batman Valisi Ahmet Deniz önceki gün kendisini ziyaret eden Gazete heyetimize önemli açıklamalar yaptı. Gazete sahibimiz Nimet dal, Orhan Turan ve Yazarımız Abdurrahman Akbulut’un makamında ziyaret ettiği Batman Valisi Ahmet Deniz kamuoyuna önemli mesajlar verdi. OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİNDE TÜRKİYE 1.SİYİZBatman Valisi olarak önceliğinin Eğitim, Huzur ve yatırım olduğunu dile getiren Vali Ahmet Deniz şunları söyledi. “Önceliğimiz eğitimde başarıyı sağlamak. Amacımız hedefimiz başarılı iller arasında üst sırada yer almaktır. Bizler valilik olarak her türlü imkanları çocuklarımız için sağlıyoruz.

Milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını seven, İnançlı, annesine, babasına topluma faydalı birer gençlik yetişmesi için çaba veriyoruz. Yaptığımız proje ve çalışmalarla eğitimde başarıyı sağladığımıza inanıyorum. Desteğimiz artarak devam edecektir. Kentte 800’e yakın yeni dersliğin inşaatı devam ediyor. Bazıları tamamlanarak hizmete girdi. Okul Öncesi eğitimine verdiğimiz destekle Türkiye’de Anasınıfı eğitiminde birinci sıradayız. Bütün amacımız çocuklarımızın en iyi okullara yerleşmesidir.” Diyen Vali Deniz yatırımlarla ilgili şunları söyledi. 
YATIRIMCIYA ÇAĞRI
“ 200’e yakın yatırımcı Batman’da yeni fabrika açmak için sırada bekliyor. OSB ile ilgili 3-4 parselde yaşanan sorun giderilmek üzere. Tekstil ağırlıklı kurulacak olan yeni Fabrikalarla birlikte kentte işsizlik en az düzeye düşecektir. Net söylüyorum, şu an Batman Türkiye’nin birçok yerinden daha güvenli. Tüm yatırımcıları Batman’a davet ediyorum. Ben sık sık gece 1 veya 2’de çıkıyorum. Caddeleri dolaşıyorum. Gecenin o saatlerinde bile caddeler, özellikle ana caddeler kalabalık, insanlar rahat bir şekilde dolaşıyor. Bu devam edecek. Yarınımız bugünümüzden iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=