Lütfen bekleyin..



“Batman her yönüyle marka şehir olmalı”

30 Nisan 2023, 10:59 - Okunma: 335

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, kentteki programı kapsamında amatör spor kulüpleri yöneticileri ve sporcularla bir araya geldi Uzun yıllar iş insanı kimliğiyle Batman'a hizmet ettiğini anımsatan Nasıroğlu, bir çok alan ve sektörde yatırım yaparak istihdama katkıda bulunduklarını söyledi.Yıkılan eski devlet hastanesinin yerine Bilim Merkezi kurduklarını dile getiren Nasıroğlu, "Bilim Merkezi’ndeki hedefimiz, genç kardeşlerimizi en çok heyecanlandıran,

bilgisayar, telefon ve teknolojidir. Biz burada sadece teknolojiyi kullanan gençlik istemiyoruz. Batman’da teknoloji üreten, program yapabilen, yapay zekaya hükmedebilen bir nesil de istiyoruz. Sizler hem spor yapacaksınız hem bu konuda Batman’ın ekonomisine destek vereceksiniz."Nasıroğlu konuşmasının devaında "Ötekileştiren değil birleştiren, insanları uzaklaştıran değil kucaklaştıran bir siyaset yapabilmek için sizlerin oyuna ve desteğine ihtiyacım var. İlk vaadim de üç tane OSB kurarak 40 bin insana istihdam sağlamak. Batman'ın bir sıkıntısı var. İş insanları bürokratlar kanaat önderleri bir araya gelemiyor. Kentin başarılı olabilmesi için sahiplenilmeye ihtiyacı var.Marka şehir olabilmemiz ve insanlara dokunabilmemiz, sizin gibi sporcu kardeşlemizin geleceğine yardımcı olabılmemiz için sizlere ihtiyacımız var. " Dedi.KADINLARLA BULUŞTUParti binasında düzenlenen programda kadınlar tarafından alkışlarla ve coşkuyla karşılanan Nasıroğlu, kadınların sorunlarını dinledi. Kadınlarla sohbet eden Nasıroğlu, yaptığı konuşmada AK Parti iktidarlarında, kadın hakları konusunda büyük değişime imza atıldığını ifade etti. Nasıroğlu Batman Kayapınarlılar derneğinide ziyaret etti.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=