Lütfen bekleyin..



“ Nasıroğlu Batman için bir şanstır, değerlendirmek lazım…”

27 Nisan 2023, 13:28 - Okunma: 267

Türkiye Çevre ve Orman Derneği genel başkanı ve aynı zamanda Batmanlı iş insanı Rıdvan Söylemez, 14 Mayısta yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu’nun Batman için büyük bir şans olduğunu açıklayarak, bu süreçte kendilerine destek olunması gerektiğine inandığını açıkladı.Gazetemize önemli açıklamalarda bulunan genel başkan Söylemez; “ Bu seçim gerçekten ülkemiz ve Batmanımız için son derece önemli. Biz özellikle

Ak Parti milletvekili adayı Sayın Ferhat Nasıroğlu’nun Batmanımıza büyük katkılar ve önemli hizmetler sunacağına bütün kalbimizle inanıyoruz. İstihdama yönelik çalışmalarını ve işsizliğin çözümü noktasında açıklamalar yapan Sayın Nasıroğlu’na gençlerimizin ve kadınlarımızın da destek olacağına inanıyorum. Batman genç ve büyümeye açık bir şehir. Bu şehrin tüm dinamikleriyle birlikte Sayın Nasıroğlu’nun liderliğiyle hak ettiği yere çok kısa bir sürede ulaşacağına olan inancımız da tamdır. Seçimin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=