Lütfen bekleyin..



“1 Mayıs’ta meydanları dolduralım”

27 Nisan 2023, 15:55 - Okunma: 236

Batman Emek ve Demokrasi Platformu tarafından bu yıl kutlanacak 1 Mayıs İşçi Bayramı programı belli oldu. 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin yaptığı basın açıklamasında kutlamaların 8 Mart Kadınlar Parkında düzenleneceği belirtildi. 1 Mayıs Tertip Komitesi tarafından yapılan açıklamada, 8 Mart Kadınlar parkında saat 11.00’de başlayacak kutlamalara Yeşiller Sol Eş Sözcüsü İbrahim Akın,

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMAYA DAVET EDİYORUZ”

 

KESK genel merkez yöneticileri, DBP eş başkanı ve aynı zamanda Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Adayı Keskin Bayındır ile yerel sanatçıların katılacağı belirtildi. 
Tüm Batman halkını 1 Mayıs kutlamalarına katılmaları yönünde çağrı yapan 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin açıklamasında, “Yeni bir toplumsal düzen için yeni bir başlangıç yapacağız. Bu ülkenin tüm değer ve güzelliklerini üreten biz işçilerin, emekçilerin yöneten olduğu bir düzen kurma irademizle meydanlarda birlik olacağız. 2023 1 Mayıs’ı yeni bir başlangıçtır. Bu ülkenin gerçek sahipleri olarak geleceğimize sahip çıkacağız.

Meydanları dolduracak ve bizler haykıracağız: emek bizim, gelecek bizim! Tüm Batman halkını 1 Mayıs alanın da yan yana durmaya ve sesimize ses, Gücümüze güç katmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=