Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu toplumun her kesimiyle bir arada

27 Nisan 2023, 12:14 - Okunma: 399

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimi öncesinde her kesime yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Batman Emekliler Derneği, Mali Müşavirler Odası ve Çatom kadın merkezlerini ziyaret eden Ferhat Nasıroğlu gün boyunca onlarca yeri ziyaret etti.

EMEKLİLER DERNEĞİNDEYDİ

AK Parti Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu,Batman Emekliler Derneği başkanı Hüseyin Ekmen ve emeklilerle bir araya geldi. Nasıroğlu ve Fırat Tunç bir süre sohbet ederek, dernek hakkında bilgi aldılar. Emeklilerin sorunları ve yapılan iyileştirmelerin konuşulduğu ziyarette açıklamada bulunan Nasıroğlu, emeklilerin toplumun ak sakallıları olduğunu söyledi. 

KADIN İSTİHDAM MERKEZİ KURULUYOR

ÇATOM binasında kadınlara yönelik açılan kursları gezen Nasıroğlu, el emeği göz nuru dikiş ve nakış işlemeciliği yapan kursiyerlerin ürünlerini inceleyip, kadınları tebrik etti.Nasıroğlu, "Dünya genelinde global sanal alışveriş platformlarında otantik ve yerel ürünlerin satışı pazarda önemli bir pay sahibidir. 

Ülkemiz de hediyelik eşya, ev tekstili ve kurutulmuş gıda alanlarındaki satışlarda dünya genelinde üst sıralarda yer almaktadır.Bu pazarda Batmanımızın da pay alabilmesi için kadınlarımızı üretim odaklı eğitecek, markalaşma ve profesyonel sanal satış teknikleri ile pazarlamasını yapacak, lojistik ağ zincirini kuracak bir eko-sistem kuruyoruz. Kadın İstihdam Merkezi sayesinde Batmanlı kadınlarımız işletme sahibi olacak, ev ekonomisine, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına destek olacaklardır." Dedi.

SMMM ODASINA ZİYARET

Nasıroğlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) odası başkanı Mehmet Şah Ayaz’ıda ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.  AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) odasını ziyaret etti.Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Nasıroğlu, çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.Oda başkanı Mehmet Şah Ayaz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=