Lütfen bekleyin..



Memurun Barınma İhtiyacı Korkulu Rüyası Haline Geldi.

26 Nisan 2023, 12:41 - Okunma: 272

MİL-TARIMORMAN SEN Genel Başkan YardımcısıYılmaz YIKILMAZ yaptığı açıklamada "Ülkemizde yaşanan uzun süreli ekonomik istikrarsızlık ve ona bağlı oluşan enflasyon, kiralarda fahiş artışlar yaşanmasına neden olmaktadır. Özellikle büyük şehirlerde ve tatil yörelerinde oluşan artışı fahiş kelimesi dahi karşılamamaktadır. Kiralar özellikle büyük şehirlerde 7.000-8.000 TL gibi fiyatlara ulaşmış durumdadır. Ortalama bir memurun aldığı maaşın 12.000 TL olduğu bir ortamda bu kiralar adeta memurun belini bükmektedir. Özellikle yeni göreve başlamış ev

alma hayali dahi kuramayan memurlar, fahiş kiralarla baş edebilmek için ortak eve çıkmak durumunda kaldıklarını, ya da büyük şehirlerden küçük şehirlere tayin olma yoluna gitmek istediklerini belirtmektedirler.Lojmanların satılması, buna bağlı olarak kalan lojmanların mevcut ihtiyacı karşılamakta yetersiz hale gelmesi de ayrı bir etken olarak karşımıza çıkmaktadır.Mevcut kira fiyatları ile özellikle evi olmayan memurlar asgari ihtiyaçlarını dahi[26/4 12:35] Yılmsx Yıkılmaz: karşılamayacak duruma gelmiştir. Memurları deyim yerindeyse perişan eden bu durumun değiştirilmesi için bir adım atılması artık kaçınılmaz olmuştur.Saygılarımla..
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=