Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu STK ve ev ziyaretlerini yoğunlaştırdı

26 Nisan 2023, 14:09 - Okunma: 386

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu ve İl bşkanı Akif Gür, Batman esnaf Odası Başkanı Sıddık Çiftçi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü lojmanları sakinleri ile bir araya geldi.Nasıroğlu, oda başkanı Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Batman'ın bütün ilçelerini ve beldelerini dolaştıklarını esnafın genel sıkıntılarını

dinlediklerini söyleyen Milletvekili adayı Nasıroğlu, “İlimiz de  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret edip  önümüzdeki süreç için fikir alışverişinde bulunmak istedik. İnşallah 14 Mayıs sonrası var olan sıkıntıları çözmek için gece gündüz çalışacağız” dedi. Ziyarette Batman eski milletvekili Afif Demirkıran’da yer aldı.

BAYINDIRLIK MAHALLESİNDE ZİYARET

Seçim çalışmalarını yüksek tempoda devam ettiren Milletvekili adayı Nasıroğlu, Bayındırlık mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile samimi bir şekilde sohbet eden ve sorun ile sıkıntılarını dinleyen Nasıroğlu, şöyle konuştu:"Biz vekaletini talep ettiğimiz halkımızı dinlemeye geldik. Yapılacak seçimlerde AK Partimizin milletvekili adayıyım.

Rabbim nasip ederse milletin vekili olma yolunda bir hedefimiz var. Benim düşünceme göre milletin vekili, gerçekten milletin vekili olmalı. Bu işe talipse insanların derdiyle dertlenmeli, , esnafın, işçinin, köylünün yediden yetmişe herkesin derdiyle dertlenmeli. Ben bir iş insanıyım ama ben aday oldum."dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=