Lütfen bekleyin..



Muzaffer Nasıroğlu destek verdi, Petrolspor galip geldi

23 Nisan 2023, 17:23 - Okunma: 506

Batman’ın sevilen iş adamlarından FERNAS yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu’nun Petrolspor’a yapmış olduğu ziyaret kulübe büyük moral olurken, Petrolspor’un galibiyetinde önemli rol oynadı. Yıllardır Petrolspor’u ayakta tutan Nasıroğlu Petrolspor’un en büyük destekçilerinden oldu. Önceki gün Petrolspor kulübünü ziyaret eden Muzaffer Nasıroğlu Başkan A.vahap Akbaş ve Futbolcularla görüştü.

Düzcespor maçı öncesinde Petrolspor’lu oyunculara moral veren ve desteğini yineleyen Muzaffer Nasıroğlu her zaman Batman’ın ve Petrolspor’un yanında olduklarını belirterek maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini belirtti. Petrolspor’un ligden düşmemesi için Fernas olarak elimizden gelen her şeyi yapacaklarını açıklayan Nasıroğlu’na Petrolspor yönetim kurulu teşekkür etti. Petrolspor'un Düzce karşısında galibiyet alacağından oldukça emin olan Nasıroğlu futbolculara güvendiklerini belirterek Petrolspor'u el birliğiyle ligde tutacaklarını söyledi. Öte yandan Akparti Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu’da geçtiğimiz haftalarda kulübü ağırlayarak her maç için 200 bin TL galibiyet primi vermişti.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=