Lütfen bekleyin..



Ak Parti Sason bayramlaşması mitinge dönüştü

23 Nisan 2023, 15:42 - Okunma: 358

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu Sason'da partili kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Nasıroğlu, slogan ve bayraklarla karşılanırken, gerçekleşen karşılama töreni adeta mitinge dönüştü.Nasıroğlu’na Sason ziyaretinde Batman eski Milletvekilleri Ahmet İnal, Ali Suçin, adaylar Murat Güneştekin, Fırat Tunç’ta eşlik etti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören

Nasıroğlu'nu karşılamak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Karşılamaya gelen belde sakinleriyle tek tek selamlaşan Nasıroğlu, hizmet etmek için burada bulunduklarını söyledi

SASON MERKEZ CAMİSİ PROJESİNE 2 MİLYON BAĞIŞ

 Sason meydanında binlerce vatandaş toplandı. Nasıroğlu Sason’lu hemşerileriyle tek tek bayramlaştı.  Seçim otobüsü üzerinden Sason halkına seslenen Nasıroğlu, bir çok hizmeti Batman'a ve Sason'a  kazandıracaklarını söyledi. 

 Sason'da yapılması planlanan merkez camisi projesine 2 milyon lira bağışladığını da belirten Nasıroğlu, şunları kaydetti: "Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtireceğiz.  Yeni yüzyılda Türkiye dünyada parlayacaktır. Yeni yüz yıl Batman'ın ve Sason'un yüz yılı olacak. İnşallah 14 Mayıs zaferle sonuçlar. Cumhurbaşkanımıza en çok desteği vereceğiz.  Kalan süre zarfında  gitmedik sokak bırakmayacağız.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=