Lütfen bekleyin..



Muzaffer Nasıroğlu’na yoğun bayramlaşma ziyareti

23 Nisan 2023, 15:31 - Okunma: 579

Ramazan bayramında kardeşi Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu’na destek amaçlı bulunan ve Ramazan Bayramını Batman’da ailesi ve kardeşleriyle birlikte geçiren Fernas Yönetim kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu’na Batman’da yoğun bir bayram ziyareti gerçekleşti. Batman Milletvekili Ziver Özdemir, çevre il ve ilçe milletvekilleri, eski Milletvekilleri Ahmet İnal, Ali Suçin, Kurtalan eski Belediye Başkanı Nevzat Karaatay,

İŞ ADAMI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ziyaret Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar belediye Başkanı Salim Seven, Celbek ailesinden Kanaat önderi iş adamı Mazhar Celbek, Dinç ailesinden Selman Dinç, Abdulhakim Dinç, Mehmet Dinç, Ankara’dan Zeki Karabulut, İş adamı Aydın Kurt, çevre köylerden çok sayıda vatandaş, muhtarlar, STK Başkanları Muzaffer Nasıroğlunu ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladılar. Bayramlaşmada Nasıroğlu ailesi tümüyle bir arada olurken, gelen misafirlerle yakından ilgilendiler. Ziyarette Muzaffer Nasıroğlu, misafirleriyle yakından ilgilenerek kapıda karşıladı, ziyaretlerinden dolayı tüm dostlarına ve Batman’lı hemşerilerine teşekkür etti. Muzaffer Nasıroğlu gazetemiz aracılığıyla tüm Batmanlı hemşehrilerinin de Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.     

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=