Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, İstanbullu İş Adamlarıyla bir araya geldi

24 Eylül 2017, 16:26 - Okunma: 1238

‘Batman bir çok ilden daha güvenli’Vali Ahmet Deniz, iş gezisinde bulunmak üzere ilimize gelen eski Milletvekilleri ve İstanbul Ticaret Odası Meclis üyelerinden oluşan iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.Kahvaltıdan sonra, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Sait Kılıç, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı İdris Güllüce ve Vali Deniz birer konuşma yaptılar.

Programda bir selamlama konuşması yapan Vali Deniz, Batman’ın genç bir şehir olduğunu belirterek,  petrolün çıkarılmasıyla birlikte Batman'ın hızla gelişip büyüdüğünü ifade etti.  
‘BATMAN YATIRIMA ÇOK MÜSAİT BİR İL’
Yatırım yapma konusunda yatırımcıları Batman’a davet eden Vali Deniz, “Batman’ın Türkiye’nin birçok ilinden daha güvenli bir şehir olduğunu belirterek,  “Yarınımız bu günden daha iyi olacak, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Batman’ın yatırıma çok müsait ve kendi sermayesi olan bir şehir olduğunu ifade eden Vali Deniz,” Son dönemlerde özelikle Hükümetimizin açıkladığı, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yaklaşık 200 firma yatırım yapmak için başvuruda bulunmuş. 200 firmanın taahhüt ettiği istihdam sayısı, 20 bin civarında. Cazibe Merkezleri Programının yanında ilimiz 6. Bölge teşviklerinde yararlanmaktadır. Yani Türkiye’de en fazla teşvik yapıldığı illerden biridir. Biz Valilik olarak, yatırımcıya her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bizim derdimiz ilimizin en büyük problemi olan işsizliği çözerek, insanlarımıza iş ve aş sağlamaktır. Bunu sağladığımız zaman terörle mücadele etmek daha kolaylaşacaktır” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=