Lütfen bekleyin..



Hasta kadının karnında 10 kilogram kitle çıkartıldı

18 Nisan 2023, 15:18 - Okunma: 228

Dünya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünün uzman hekim kadrosu, karnındaki şişlik nedeniyle hastaneye gelen kadın hastadan 10 kilogram çapında kitle çıkardı.Karın bölgesinde şişlik şikayeti olan ve şişliği giderek büyüyen hasta Dünya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’ne başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda kadın hastanın pelvisten başlayarak

 karın içini dolduran 30 santim çapında kitle olduğu tespit edildi. Kadın hasta, gerekli tetkik ve araştırmalar yapıldıktan sonra Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yusuf Çakmak ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mahmut Karakış tarafından operasyona alındı. 

DÜNYA’DA BAŞARILI OPERASYON

Zorlu geçen operasyondan sonra hastanın karnından tam 10 kilogram çapında kitle çıkarıldı. Ardından klinikte takip edilen hasta şifa ile taburcu edildi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı aynı zamanda Jinekoloji Onkoloji Uzmanı olan Doç. Dr. Yusuf Çakmak, bu gibi büyük myom ameliyatlarının yanında rahim kanseri, rahim ağzı kanseri, yumurtalık kanseri ve zorlu tüm operasyonların Dünya Hastanesi’nin modern ameliyathanelerinde ve uzman ekibi ile birlikte yapılabildiğini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=