Lütfen bekleyin..



Balpınar’da Geylani’den iftar buluşması

18 Nisan 2023, 14:54 - Okunma: 325

Ak Pati, Batman Milletvekili adayları, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’nin iftar programına katıldı. İftar programına Balpınar sakinleri, medrese talebeleri ve STK başkanlarıda katıldı. AK Parti Batman Milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç, Turgut Özal bulvarında esnafı ziyaret ardından, Balpınar’da iftara katıldı.

 İftar öncesi milletvekili adayları vatandaşları kapıda karşılarken, çocuklara da oyuncak hediyeler vererek yakından ilgilendiler. İftara İl Başkanı Akif Gür, belediye başkanları ve il teşkilatı katıldı. İftar yemeğinde Başkan Geylani misafirlerle yakından ilgilendi.

“BATMAN’A HİZMETİ ŞİAR EDİNECEĞİZ”

Ak Parti’nin  Batman’a yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu belirten Milletvekili adayı Fırat Tunç,”Milletvekili adaylarımızla birlikte Batman’a değer katmak için bu yola girdik ve yürüyoruz. Özelikle gençlerimiz, geleceğimiz olan bu pırlanta gibi parlayan kardeşlerimiz için istihdamın artması için çalışacağız. Bu yaptığımı ziyaretlerde de gençlerimize kendimizi anlattığımızda bizlere destek olacağını belirtiyorlar.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=