Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu “Çok çalışıp Batman’ımıza hizmet edeceğiz”

16 Nisan 2023, 15:30 - Okunma: 289

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Hasankeyf İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenen milletvekili aday tanıtım programına katıldı.İftar programı ile birlikte düzenlenen ve partilerin yoğun gösterdiği tanıtım toplantısı sonrası açıklamada bulunan Nasıroğlu, Batman'ın her köşesine hizmet götürebilmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

"Bizim Türkiye’den başka vatanımız, milletimizden başka sevdamız yok.” diyen Nasıroğlu şunları söyledi: "Milletvekili aday arkadaşlarımızla birlikte girilmedik ev, selam verilmedik gönül bırakmayacağız. Kalan bir aylık süre içerisinde gece gündüz demeden ülkemizin  yarınları için, Türkiye Yüzyılı için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Çok çalışıp daha çok mücadele vererek Batman'ı hedeflerinin de ötesine  taşıyacağız.” diye konuştu.
“YATIRIMLARLA ŞEHİR KALKINACAK”
Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren üretim tesislerini ziyaret ederek yetkililerden fabrika ve üretim hakkında bilgi alan Nasıroğlu, üretim alanlarını tek tek kontrol etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Nasıroğlu, Organize Sanayi Bölgesinin şehrin kalkınması ve gelişmesinde sağladığı istihdam ile önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi. Nasıroğlu, "Batman ekonomimize ve istihdamına katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum" dedi. 


KADİR GECESİNİ KUTLADI
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Nasıroğlu, mesajında: "Bu müstesna gecede dostluk ve kardeşliğin hâkim kılınmasını sağlayarak, yetimlere, kimsesizlere, fakir ve düşkünlere yardımda bulunulmalı, elimizi ve gönlümüzü uzanabildiğimiz herkese açmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Batman'lı  hemşerilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin İslam âlemine barış, huzur ve mutluluklar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=