Lütfen bekleyin..



Gönüllerin vekili oldu

13 Nisan 2023, 15:07 - Okunma: 357

Ak Parti Batman Milletvekili Aday Adaylarından Kudbettin Suçin, adaylar açıklanmadan önceki sözlerinin arkasında olduğunu bir kez daha gösterdi. Ak Parti milletvekili aday adaylarından Kudbettin Suçin, isimler açıklanmadan önce gerek sosyal medya gerekse de yerel medyadaki mesajlarında ne kadar samimi olduğunu gösterdi.

Aday olmamasına rağmen adayların yanında yer alarak, sonuna kadar destekçi olduğunu dile getiren Suçin: “ Her türlü kesimden aldığımız destek, oluşan gönül bağı bize, gönüllerin vekili olma gibi büyük bir makam ve sorumluluk verdi. Bu yüzden, aday olmasak da aday olmuş kadar çalışarak, didineceğiz. Bunu zaten ifade etmiştik. Dönem de küskünlük dönemi değil, hizmet ve sadakat, elele vererek savaşma dönemidir. Biz ne söylediysek de söylediklerimizin hiç olmadığı kadar arkasındayız. Durmak yok, yola devam!” diyerek, tüm aday adaylarına örnek teşkil edecek bir davranış sergileyerek, büyük takdir topladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=